CJan Fluid Technology Co., Ltd.

BLOG

Rustfrit stålrørmontering

2017/09/19klik:1104

Det er en af rørbeslagene . Den er lavet af rustfrit stål, så det kaldes rørfittings af rustfrit stål. Den omfatter: rustfrit stål albue, rustfrit stål tre, rustfri stål fire, rustfrit stål forskelligt diameter rør, rustfrit stål rørhætte. Ifølge tilslutningsmetoden kan den opdeles i disse fire typer rørfittings af rustfrit stål: plug-in til rustfrit stålrør, rustfrit stålrør, flange og svejsning af rørfittings af rustfrit stål.


Rustfri stål albue rør anvendes til vendepunktet; flange for rør og rør indbyrdes forbundne dele, forbundet med rørenden; tre rør af rustfrit stål bruges til opsamling, hvor tre rør samles; fire rustfrit stål rør er til fire rør sammen sted; rørfittings af rustfrit stål anvendes i hvor to rør med forskellige diametre er tilsluttet.

Hovedmaterialet i rustfrit stål:

304.304 L, 316 |, 316L


Introduktion


Rørfittings af rustfrit stål henvises til en række rørforbindelsesdele af rustfrit stål; Det kan opdeles i forskellige kategorier i overensstemmelse med form, brug og forbindelsesfunktion. Det har fordelene ved bekvem installation, høj ydeevne, holdbarhed og andre egenskaber, og det er meget udbredt i alle former for rørledningskonstruktion og installation.


Rustfrit stålrør kan opdeles i tre ledninger, rustfrit stål, flanger af rustfrit stål, rustfrit stålhoved, rustfri stål albue, rustfrit stålrør, rustfrit stålhoved osv.


Jern og stål er kendetegnet ved, hvor meget kulstof de indeholder. Kulstofindholdet i jernlegeringen er under 2%, kulstofindholdet på mere end 2% kaldes jernstål. Fordi stål har sejhed og elasticitet og stivhed, har den været meget udbredt. I livet kontakter vi mest med stål, men folk bruger forskellige navne til at kalde stål. For det rustfrit stål kan en magnet holde fast i eller ej, så længe det opfylder kvalitetsstandarderne, er det rustfrit stål.

Relaterede artikler
back to the top