CJan Fluid Technology Co., Ltd.

BLOG

Grundlæggende oplysninger om polyethylenrør

2017/09/01klik:1054

Polypropylen: kaldes også PP for kort. Polypropylen er repræsentanten for Poly-a-olefin, en termoplastisk harpiks fremstillet ved polymerisation af propylen, hvis monomer er propylen CH2 = ch-ch3. Ifølge den forskellige initiator og polymeriseringsproces kan polypropylen opdeles i tre konfigurationer, såsom isometrisk polypropylen, ikke-normal polypropylen og polypropylen. Den samme side af methylgrupperne er anbragt i hovedkæden af ​​molekylet kaldet isotaktisk polypropylen, hvis methyl kaotisk er anbragt på begge sider af hovedkædemolekylerne, kaldes det ataktisk polypropylen. Når begge sider af methylen er anbragt skiftevis i hovedkæden af ​​molekylet, kaldes det syndiotaktisk polypropylen.

Polypropylenharpiksen fremstillet ved almindelig industri, indholdet af den isotaktiske struktur er ca. 95%, og resten er ikke-reguleringen eller polypropylen. Industriprodukter er hovedkomponenterne af sådanne varer. Polypropylenet formes let med krystallinsk tilstand, med en krystallinitet på op til 95% og en molekylvægt på mellem 8-150 tusind, hvilket giver den god varmebestandighed og opløsningsmiddelresistens. Den ikke-normale polypropylen er en ikke-krystallinsk, mikrobelt viskos hvidt voks ved stuetemperatur, med lav molekylvægt i 3000-10000 struktur, strukturen er ikke pæn og mangler sammenhængende kraft, og applikationen er mindre.
PP er et halvkrystallinsk materiale. Det er hårdere end PE og har et højere smeltepunkt, men det er ikke så resistent over for oxidation som PE.
Relaterede artikler
back to the top